Wednesday, 9 September 2015

Lagu Rasmi NECK Daripada Krew Awesome


Lagu Rasmi NECK 


(Music Tegar)

Aku yang dulu bukan aku sekarang
Dulu ku gemuk kini aku daah kuurus
Dulu dulu2 ku menderitaa
Sekaarang aaku bahaagiaa

Cita cita ku menjadi orang kuurus
Dulu ku gemuk sekarang alhamdulillah
Bersyukur lah pada yang Maha Kuasa
Memberi jalanmu untuk semua

Hidupkuu dulu sungguh tidak teratur
Pulang lewat,makan mlam pun tidak sempat
Mengejar cita2 paling mulia
Membentuk diri ku jadi gemuk

Sejak ku bertemu
coach botak dan crew awesome
Membantu mengubah diri ku semula
Dari gemuk hingga menjadi kurusss
Sekarang aku kurus dan sihat


Best ke best?

Sememangnya best program kami ni. Santai-santai je tapi result daripada program memang Best!!
Dalam program NECK kami Wajib makan nasi 1x sehari, 
Wajib patuhi 5x waktu makan 
Bersenam hanya dari rumah dan kurus selepas sihat 
Lengkapkan nutrisi yang diperlukan dengan panduan yang diberi
Sememangnya sangat santai dalam menurunkan berat badan tanpa rasa ada tekanan.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi akak 0 1 8 9 7 7 2 9 6 4
terus Whatsapp akak tau

Ok...sama-sama kita nyanyi lagu Best ni ye. 

Salam Kasih sayang, 
Zara Ratu Detox anda. 

3 comments:

  1. Aku yang dulu bukan aku yang sekarang.
    Aku yang sekarang aku yang bahagia bersama NECK.

    Terbaik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih!!!

      gara2 nak SV ni kinah

      Delete
  2. Aku yang dulu bukan aku yang sekarang.
    Aku yang sekarang aku yang bahagia bersama NECK.

    Terbaik!!

    ReplyDelete