Monday, 19 July 2021

Set Imunisasi Forever Living 011-51760016

Assalamualaikum wbt 

Semua tahu sekarang ni dah masuk Julai 2021 dan dah hampir 2 tahun kita dalam pandemik Covid 19 yang masih belum ada penawarnya.

Kerajaan Malaysia giat memperluskan aktiviti memberi suntikan vaksin kepada masyarakat setempat. Perdana Menteri kita menjangkakan Oktober 2021 , orang dewasa Malaysia selesai menerima vaksin yang disediakan kerajaan. 

Namun, Kak Noor tahu masih ramai yang masih menanti giliran untuk dapatkan vaksin ini. 

Sama-sama kita tunggu dengan sabar ya. Kak Noor pun belum lengkap menerima vaksin. 

Sabar je tunggu giliran nama kita dalam Aplikasi My Sejahtera tu.


Set Imunisasi - 

Hari ini Kak Noor rasa gembira nak share kebaikan produk Forever Living dalam meningkatkan set imunisasi untuk diri kita. 

Bukan apa, kita pun kita berusaha untuk mencegah dengan produk yang sunnah kita ni , untuk menjadikan badan lebih sihat dan dapat melawan penyakit. 

Ye lah..ini pun satu usaha juga kan?

Set Segitiga Kesihatan ini sangat membantu imunisasi kita jadi kuat

Ini adalah segitiga kesihatan yang merangkumi detoks, imunisasi dan keperluan nutrisi untuk seluruh badan kita. 

Ok, ini testimoni pengguna yang sudah cuba dan amalkan set imunisasi yang Kak Noor akan share nanti. 

TESTIMONI 

Ustaz Usamah pernah kene covid 2020. Dia paling happy dalam wad. 


Ini set imunisasi yang diamalkan dan Alhamdulillah pulih elok.


Beni kena Covid tapi tak ada gejala


Saya bekerja di satu company Mat Salleh, bos seorang yang Anti Supplement, setiap kali ada masalah kesihatan saya sebut Aloevera, terus bos taruk kaw2, sampai ke satu tahap company dijangkiti Virus Covid dan ada 5 orang yang Positif termasuk Saya

Satu Factory memang tak sangka yang saya positif sebab saya pengamal tegar supplement, tapi kena ingat supplement lebih kepada utk tingkatkan imun sistem dan jaga antibodi dari dalam. 

Antara 5 orang yang kena saya tak ada gejala langsung, bila diangkut ke pusat kuarantin pun still dalam keadaan sihat so ibarat kena Covid ni Allah pilih utk berehat.

Semua suplement kesayangan memang pikul dalam Cabin Bag Forever Living. Start dari ni, boss saya setiap hari without failed akan tanya keadaan kesihatan dan bila yang lain tak ada deria rasa, flu, demam on off tapi saya tak ada gejala time ni baru bukak mata Boss yang asbab supplement bantu tingkatkan Imun sistem dan baru Boss saya sedar Supplement banyak bantu saya.

Sekarang Boss saya dah mula amalkan Aloevera, 

Syukur Alhamdulillah dan yang paling terharu boss siap tulis dalam company group kepada sesiapa yang tak sihat please refer to Beni for good medication🀣.

Saya Amal Aloe vera actually sebab kulit muka tapi kuasa Allah lepas amal 6 bulan Aloevera tanpa sukatan, masalah Imbalance hormon pun makin positif,period yang dengan bantuan ubat hormon utk keluar sebelum ni dah keluar dengan sendiri asbab pengamalan Forever Living.

 Syukur Alhamdulillah

INFO PRODUK 

ALOE VERA GEL 


  • Proses penstabilan 100% berpaten
  • Spesis aloe terbaik- Aloe Barbadensis Miller
  • Hanya guna gel yang terkandung dalam daun aloe
  • Syarikat pertama menerima sijil IASC
  • Perladangan sendiri- perladangan organik

FUNGSI
  • Membantu pergerakan usus & menggalakkan pembuangan air besar 
  • Membantu menyahtoksik tubuh 
  • Menstabilkan Ph dalam tubuh 
  • Menggalakkan metabolisme 
  • Membantu sistem pencernaan & penyerapan 
  • Meningkatkan sistem imun
  • Anti keradangan
  • Meningkatkan tahap tenaga

FOREVER BEE HONEY 



KEUNIKAN
  • 100% Madu mentah tulen dari Sepanyol, tidak dipanaskan, tidak ditapis.
  • Botol yang sungguh unik

FUNGSI
  • Pembekal tenaga semulajadi
  • Menyokong & meningkatkan sistem imun
  • Membantu penghadaman - kaya dengan enzim
  • Pengganti gula putih yang ideal - pemanis semulajadi
  • Mudah dicerna & diserap
  • Pembekal khasiat kepada kanak-kanak & orang tua
  • Mencegah anemia
  • Baik untuk batuk dan selsema.

FOREVER ABSORBENT C



KEUNIKAN
  • Diikat secara matrik dengan oat bran- kesan pelepasan masa
  • 500mg bran oat dengan 60mg vitamin c setiap tablet
  • Mengandungi sitrus bioflavonoid semulajadi, madu dan serbuk lebah

FUNGSI
  • Membantu penyembuhan luka yang terbakar, luka terpotong dan masalah gusi berdarah
  • Mempercepatkan penyembuhan selepas pembedahan
  • Bran oat membantu mengurangkan kolesterol 
  • Meningkatkan sistem imun – mengelakkan selsema
  • Mengurangkan reaksi alergi
  • Membantu penyerapan makanan zat besi
  • Mencegah masalah anemia
  • Mencegah kerosakan radikal bebas (anti penuaan)

FOREVER SUPERGREEN

























KEUNIKAN
  • Terdapat lebih 20 superfood yg terdiri dari sayuran dan buah buahan
  • boleh dilarutkan dalam air bersama jus kegemaran.

FUNGSI
  • melengkapkan nutrien utama dan kuasa antioksidan untuk membantu mengekalkan pertahanan semula jadi badan
  • Alkalizing veggies hijau seperti bayam, kale dan brokoli meningkatkan prestasi dengan menyokong keseimbangan pH badan
  • Goji berry menyokong imuniti yang sihat
  • teh hijau dan kale meransang metabolisme semulajadi.


FOREVER ARTIC SEA

























KEUNIKAN:
  • Minyak Ikan 750mg (Omega 3)
  • Minyak zaitun 150mg (Omega 9)
  • Vitamin E – Elak pengoksidaan asid lemak

FUNGSI:
  • Membantu menyokong tahap kolesterol & trigliserida yang sihat
  • Mencegah masalah jantung/ kardiovaskular
  • Mengurangkan penyakit athritis
  • Mengurangkan SLE/ Lupus & Enzyma 
  • Membantu menyokong fungsi sendi
  • Baik untuk pertumbuhan otak dan mata
  • Anti keradangan dan melegakan kesakitan.

FOREVER LITE



KEUNIKAN:
  • Setiap skup (25g) membekalkan sebanyak 13g protein
  • Bebas laktosa sesuai untuk vegetarian
  • Meningkatkan tahap tenaga dan stamina
  • Membantu mengawal tahap gula dalam darah
  • Menyokong pengurusan berat badan.
PAMOSTEEN


Delima – polifenol, tanin & antosianin, vitamin C, kalium, Estrogen dan Lycopene bantu mengawal kandungan air dalam badan, tekanan darah, anti radang , boleh mengelakkan simptom Arthritis.

Manggis - kandungan Garcnone E dalam manggis boleh  mengawal sel kanser di perut & peparu. 

Unsur Xanthone = antioksidan yang kuat, memperkuatkan salur darah, anti radang , mengelakkan leukemia, kurangkan sensitif.

Raspberi - buah antioksidan yang semulajadi dimana mengandungi ellagic acid yang amat bagus menentang kanser di usus,rahim, payudara, pankreas.

Beri biru – antosianin  dimana 50 kali antioksidan berbanding dengan Vit E amat bagus untuk melindungi salur darah, jantung, melambatkan penuaan, penglihatan, menambah kolagen , mengurangkan tekanan dalam mata, masalah katarak)

Beri hitam – SOD (Superoxide Dismutase) unsur anti- penuaan.

Ekstrak Biji Anggur – OPC (Oligomerik Proantosianidin) meningkatkan antioksida di otak,menguatkan sel otak dan melambatkan penuaan.

Pir - kalium yang tinggi,2-3 kali ganda Vitamin E berbanding dengan buah epal.


FOREVER ALOE HAND SOAP 



KEUNIKAN
  • PH 5.5 – 7 - lembut & selamat
  • Sesuai utk semua kulit, termasuk kulit sensitif
  • Formula tidak memedih mata
  • Menekan 700-900 kali, sangat jimat
  • Membersih tangan & muka 
  • Membersih mendalam tanpa menyebabkan kulit kering

FUNGSI
  • Tidak menimbulkan alahan- sesuai utk bayi & kanak-kanak
  • Tidak merengsakan kulit
  • Pembersih dari hujung rambut ke hujung kaki
  • Menanggalkan kotoran, mekap & minyak berlebihan

SET ULTIMATE IMMUNE SUPPORT 


Harga Jual  RM463.00
Harga PC    RM439.85
Harga VIP   RM324.10


IMMUNE SUPPORT - VIP SET










“One of the greatest sources of illnesses in the world is an empty wallet, if you want to decrease the number of people suffering, just give them a chance to earn an honest living”


Alhamdulillah. 
Sampai di sini perkongsian Kak Noor kali ni. 
Andai memang ada yang Kak Noor tersilap dalam tulisan hari ni, KakNoor minta maaf banyak-banyak ya.

KakNoor alu-alukan siapa yang nak cuba produk Forever Living ini. 
Terus klik link ni ya untuk Order : Nak Order Set Imunisasi

Jika ada yang sedang mencari-cari bisnes yang mudah dan modal pun tak banyak, boleh hubungi KakNoor untuk bermula niaga TANPA MODAL. 
Terus klik link ni ya untuk JADI AGEN : Nak Jadi Agen Kak Noor 

Akhir kata, kita sama-sama jaga kesihatan , jaga diri dan jaga keluarga ya. 

Impian kita memberikan kita peluang untuk menjadikannya realiti. 
Kita hanya perlu mengenal pasti peluang yang muncul dan terus ambil tindakan..

Ingat, untuk mencapai kejayaan itu tidak mudah TAPI ia bukannya mustahil bagi manusia yang terus berusaha tanpa kenal erti putus asa sehingga dapat genggam kejayaan yang diimpikan. 

I am Forever, 
I am Kak Noor.

Saturday, 26 June 2021

Pengedar Vitamin C Terbaik

Assalamualaikum wbt. 

Sedia maklum ramai perempuan suka sangat makan vitamin C..
tapi gula-gula yang kita makan tu... betul-betul  ada Vitamin C ke?
.
Hari ni kak Noor rasa nak share macam mana nak check kewujudan vitamin C dalam vitamin yang kita makan tu. 

Penting sangat ke Vitamin C ni?
Uiiiii penting giler tau... kalau tak cukup Vitamin C boleh jadi:

Cepat tua (Yang ni seram!)
Gusi berdarah.
Liang roma berdarah.
Bulu roma jadi kerinting.
.
Ha kena ingat sifir ni
wanita perlukan 75mg Vitamin C sehari (2 biji lemon)
lelaki perlukan 90mg Vitamin C sehari (3 biji lemon) 
Nak senang... just makan Forever Absorbentcy sahaja.


1 tablet ada 60mg vitamin c, oat bran & madu.🐝🐝
Oat bran ni memudahkan penyerapan vit c... & jugak baik untuk jantung kita..
Madu pulak untk bagi tenaga.. jadik tak le lapar sangat.
Kesimpulannya.. ABSORBENT-C  membantu awet muda , kulit licin , kuruskan badan  +dan automatik  sihatkan badan kita..

Ha... complete package gituuuu...
.
Ok.. kalau ada yang dah tak sabar nak grab ABSORBENT - C ni boleh la cepat² type 
» NAK ABSC>> boleh contact kami sepantas kilat..
Klik Whatsapp ni »NAK ABSC ke 018-3119461 

HARGA MAMPU BELI : RM64.00 sebotol ada 100 biji dan sangat berbaloi makan sekeluarga.

Ok..siapa nak muka cantik , bolehlah cepat dapatkan vitamin c yang mampu beli ni ya. 
Stok tersedia buat korang. 

Siapa yang berminat nak jadi agen dan dapat keuntungan dari 5 hingga 48% , boleh terus wassap Kak Noor tau 


Thursday, 18 March 2021

Inspirasi Kejayaan Bisnes Bersama Forever Living

Cerita Kamu, Inspirasi Kami

Jika kita rasa peritnya keadaan sekarang,

Pedihnya perjuangan sekarang..

Fikir-fikirkan bersama. Ini kerana ada lagi insan yang sedang perit , pedih dalam hidupnya.

Ini CBM Ain, KakNoor nak kongsi cerita CBM Ain sebab ianya sangat  memberi inspirasi dengan cerita beliau.


CBM Ain di Ulu Tiram Johor, upline jauh di Kuantan.

Mula-mula buat bisnes Forever Living ni sorang-sorang di Johor.

Sejak 2016 beliau fokus 1 bisnes sahaja.. Forever Living Products.

Tapi akhirnya tahun 2020, Allah izin beliau CBM (Check Bonus Manager). 

CBM merupaka insentif kedua tertinggi dalam Forever Living di mana keuntung global Forever Living sebanyak 3% diagih-agihkan kepada yang berjay capai insentif CBM 

Terus berharap!

Terus berusaha!

Teruskan doa!

In Shaa ALLAH, Kita perbaiki lagi

Pasti Jutawan di Forever πŸ¦…πŸ¦…



Kita ikuti kisah CBM Ain satu persatu ya..

Kisah Inspirasi 1

Her big why.... mama oh mama. Kuatnya doa seorang mak..

Ain minta mak doakan Ain dpat CBM tahun 2020. 

Mak tanya ... apa tu CBM? 🀭

Mak tak perlu tau, mak doa jer 


Kisah Inspirasi 2

Haishhhhh..Teringat² gelagat Ain kalut² dengan anak kecik. Beratur beli produk di centre. Kalau dalam kelas duduk belakang sekali. Tangan kanan tulis nota, tangan kiri tidurkan anak kecilnya.

Kisah Inspirasi 3

Setiap kali event, resah je sebab nak masukkan anak sekali. Selalu kena duduk belakang sebab takut anak nangis , nanti ganggu orang lain. Banyak sangatnya ujian dia.


Kisah Inspirasi 4

Yang ni tak dapat nak bayang. Masa tu husband ada kursus, hati nak sangat² pergi event Success Day. Sebab "cabin bag" punya pasal.

Sebenarnya bukan "cabin bag" pun, tapi di situ satu kepuasan untuk diri sendiri nak raikan diri sendiri usaha setahun. Jadi,  nak jugalah ambil hadiah tu.

Jam 5 pagi keluar hantar anak sulong kat rumah mertua. Suami gerak pergi kursus. Ain pula pergi stesyen bus dengan anak berdua , pergi ke Kuala Lumpur. 

Succes day semata nak naik pentas amik "cabin bag". Sebab kuatnya dia pegang 5cc setahun tu.. Bayangkan kelek anak lagi, nak bawa balik "cabin bag" lagi. 

MasyaAllah ...mujur ada insan² baik hati tolong...hihihi.. tak boleh lupa pengalaman ni. Tapi tu la benda yang selalu Ain ingat.

Pengalaman ini telah bawa Ain berjaya.

Lagi pula dapat aura jutawan 9333 daripada STAR CLUB Kuantan pada majlis penyerahan kereta 9-3-3-3..

Terima kasih semua...


Kisah Inspirasi 5

Alhamdulillah Allahuakhbar syukur sangat². Jangan la buat kita sedih lagi. Semalam luahkan apa yang ada dlm hati. Buktikan pada Mak Ain boleh berjaya walaupun berbisnes dan jaga anak. 

Gantung sijil degree tu. Terima kasih semua, Ain sayang kalian semua. Buat la forever ni.. sungguh tak menyesal pun.. malah menyesal kalau kalian tak buat!

Pasang Big Why & Matlamat tu kuat².. 

Take Action!!! 

Alasan buang jauh-jauh!! 

FOKUS!!!  

YAKIN DAN PERCAYA DENGAN REZEKI ALLAHπŸ₯°

Begitulah kisah kejayaan CBM Ain yang dapat dikongsikan buat kawan-kawan yang tercari-cari bisnes yang bermula dengan modal serendah RM90. 

KakNoor juga bermula dengan modal Rm90 sejak 2015. KakNoor sedang mencari bakal rakaniaga yang sama-sama ingin menjadi jutawan bertaqwa lagi beriman bersama bina kejayaan dalam Forever Living ini. 

Produk ini bukan saja menyihatkan malah memberi peluang kehidupan
yang lebih baik untuk otang lain

Untuk info lanjut boleh hubungi KakNoor melalui link ini ya. KLIK SINI

Untuk respon pantas boleh terus klik link wassap Kak Noor - WASAP KAK NOOR 



Saturday, 27 February 2021

Ikhtiar Penawar Vertigo 011-5176006

Ikhtiar penawar Vertigo - Forever Aloe Berry Nectar


Assalamualaikum wbt semua , 

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog KakNoor hari ni. 

Hari ni Kak Noor nak share pasal penawar vertigo. Tak ramai yang tahu pasal vertigo ni. 
Jom baca dan dapatkan info berkaitannya. 

Baik..VERTIGO.. - penyakit di mana kita tidak boleh balance yourself.. nak bangun dari tidur pun kena pejam mata dan bangun perlahan di sebelah kiri.. kepala tak boleh pusing kiri kanan. Jika pusing kepala atau buka mata pun rasa nak muntah dan rasa dunia ni berpusing-pusing.

Aloe berry nectar antara produk dari forever yang akak consume sejak dari Julai 2017. Semasa akak menjalani proses penyembuhan dari penyakit vertigo bulan July 2017, akak banyak consume #aloeberrynectar dan #pomesteen..

Apabila minum jer hilang pening akak..
Hari ni akak nak kenalkan Aloe Berry Nectar..

#Aloeberrynectar adalah jus aloe vera gel yang distabilkan & ditambah dengan campuran epal manis + jus yang diperah dari cranberries yang menyegarkan.

Rasa #aloeberrynectar yang enak adalah pilihan yang hebat untuk semua golongan termasuk kanak-kanak.

#aloeberrynectar dengan khasiat cranberries sudah terkenal sebagai pembersih saluran kencing. Ia juga kaya dengan kandungan vitamin C, E, K, B5 & B6 yang tinggi & sumber semula jadi proanthocanidins (adalah satu flavanoid antiosidan yang membantu mencegah penyakit jantung & kanser).

Ia juga mampu menyahtoksid & menyokong kesihatan saluran kencing.

#aloeberrynectar juga mewah dengan flavanoid & pektin dari buah epal manis. Apple pektin adalah serat larut yang membantu mengekalkan kesihatan sistem penghadaman & dapat menurunkan kolesterol.

Epal adalah tinggi kandungan vitamin C, B6 & K dan kalium, magnesium, mangan & tembaga.
Fitonutrien dalam epal juga membantu pengaliran darah & mengawal kandungan gula dalam darah kerana ketinggian flavanoid dalam epal melambatkan enzim yang menukarkan kabohidrat komplex kepada gula.

Kelebihan Forever Aloe Berry Nectar:

🀩 Pengesahan Majlis Sains Aloe Antarabangsa - aloevera tulen & semulajadi.

🀩 Pensijilan Halal IFANCA - boleh amalkan tanpa was2.

🀩 Pensijilan Kosher - operasi kilang, formula bahan, proses penghasilan & kandungan bahan yang berkualiti tinggi.

🀩 100% aloevera organik tulen, tiada ditambah air - lebih nilai untuk wang anda.

🀩 Proses penstabilan berpaten - lembut pada perut sesuai untuk semua golongan.

🀩 Mengunakan spesis aloevera yang terbaik - Aloevera Barbadensis Miller.

🀩 Perlandangan Organik sendiri - dengan izin allah, ladang aloevera organik Forever Living adalah yang terbesar di dunia.

🀩 Aloevera adalah prebiotik semula jadi - membantu sistem penghadaman.


Harga sebotol Rm99.00 sebelum diskaun.

KakNoor galakkan mereka yang nak sihat , boleh amalkan minum aloe berry nectar ni untuk lebih sihat , lebih nampak awet muda dan paling penting usus kita jadi sihat secara semulajadi.

Untuk cuba , boleh terus klik link ini --- KLIK SINI

Untuk jadi agen , boleh terus daftar Di SINI.

Ok setakat ini saja perkongsian KakNoor kali ni.
Nanti kita jumpa lagi di perkongsian yang lain pula ya. 

Jaga diri dan jaga kesihatan ya. 

Monday, 1 February 2021

Buat Bisnes Forever Living

Bismillahirohmanirrohim..

Assalamualaikum wbt buat pembaca blog Kak Noor yang dihormati dan dikasihi Allah SWT.
Hari ni berbesar hati nak ajak kawan-kawan yang tercari-cari bisnes online yang sangat berbaloi dengan modal yang sangat minimum, iaitu hanya dengan Rm90.00 sahaja.

Iaitu bisnes Forever Living.

Boleh buat secara online dan secara offline.

Bila join Forever ni , kena bayar RM90 dan kita dapat Voucher Rm90.00.

FREE membership je sebenarnya. best sangat!


Lepas daftar , terus dapat diskaun 5% untuk semua produk.
Beli sebijik pon diskaun tetap 5%.
Tiada yuran tahunan okey.
Maksudnya.. korang daftar hari ni.. pastu 10 tahun lagi baru membeli.
Diskaun tetap sama 5%.

Selamat & untung besarr !!
Senang gile tahap kacang je bisnes Forever ni...😁😁

Jom join team Kak Noor 😍😍
Nak jadi pengguna je pon boleh..
boleh KLIK SINI untuk tengok katalog produk secara online.

Kalau nak bisnes , Kak Noor boleh guide bab nutrisi dengan penuh kesabaran.
Klik link ni sekarang >> NAK DAFTAR KEAHLIAN RM90


Ada banyak keajaiban bila kita berada dalam circle yang saling memberi semangat dan menyokong dalam apa yang kita perjuangkan.

Salah satunya dalam bisnes Forever Living yang Kak Noor sedang perjuangkan dalam membantu ramai lagi orang untuk lebih sihat tubuh badan dan bantu gemukkan poket rakaniaga juga.

Jadi, sesiapa yang nak sertai team Kak Noor , sila tekan link ini sekarang >> NAK DAFTAR KEAHLIAN RM90

Sekian perkongsian Kak Noor hari ni.
InshaAllah Kak Noor akan bersambung lagi menulis pada post yang akan datang.

Terima kasih kerana sudi singgah baca perkongsian Kak Noor .

I am Noor ,
I am Forever.
600000374812.
018-3119461

Ubat Hilangkan Karang Gigi

Bismillahirohmanirrohim..

Assalamualaikum wbt buat pembaca blog Kak Noor yang dihormati dan dikasihi Allah SWT.
Hari ni KakNoor nak berkongsi tentang satu produk yang kita pasti gunakan setiap hari.. apakah dia?

Iaitu ubat gigi Aloe Vera keluaran Forever Living Products. 
Ubat gigi kan satu keperluan dalam rutin kehidupan kita sehari-hari. Kalau tak gosok gigi mahunya risau kan mulut berbau , gigi kuning , eiiii..tak terbayang kalau pagi-pagi tak gosok gigi then terus keluar rumah...adeehhhh.
Janganlah awak buat macam tu tau ...Bahaya sangat tu..

Ubat Gigi Aloe Vera Forever Living Yang Sangat Ajaib.

Alhamdulillah Kak Noor dan seisi keluarga sudah pakai ubat gigi ni sejak 5 tahun lepas..kira-kira sejak 2015..

Ubat gigi ni takde flourida. Kandungannya dah diganti dengan Bee Propolis, Aloe vera yang distabilkan.

Yang paling best..ialah ubat gigi ni bukan orang Malaysia saja yang pakai tau. Ianya sudah diluluskan dijual dan digunakan di lebih 170 buah negara di dalam dunia termasuklah Jepun, UK, USA, Brunei, Singapore , Filipian dan lain-lain negara lagi.

Ubat gigi hijau Bright Forever

3 sekawan ni memang pilihan ramai

PENGALAMAN MENGGUNAKAN 
UBAT GIGI ALOE VERA 

Adalah kawan Kak Noor guna ubat gigi selepas dia beli ubat gigi ni. Dalam bebeapa minggu tu ada rasa berpsir je masa berkumur. 

Then dia peliklah juga ingatkan apa la...Rupa-rupanya serpihan karang gigi tertanggal. Wahhh!!! Sukalah dia. 
Katanya , jimat duit. Tak perli pergi buat scaling. Kos buat scaling dah digantikan dengan menggunakan ubat gigi aloe vera ni je.
Memang sangat berkesan tau.

Tak cuba tak tau..😁
Berbeza dengan ubat gigi yang ada dipasaran.
Sebab ada gabungan kandungan Aloe vera + Bee propolis serta tanpa fluorida tau. 

Selamat digunakan untuk semua peringkat usia kanak² hinggalah warga emas.
Sesiapa yang ada masalah tonsil, kerap sakit tekak, gusi berdarah, ulser, mulut berbau pun sesuai sangat.

Baru-baru ni ada terima wassap prospek yang dah sakit sangat gusinya sampai susah nak makan, Alhamdulillah asbab ubat gigi aloe vera, dalam 2 hari bengkaknya susut dan kembali normal. 

Jadi , apa tunggu lagi?
Cubalah tukar ubat gigi yang tiada bahan kimia ni. 
InshaAllah Kak Noor pasti kalian akan gembira selepas guna ubat gigi ini. 

Jika yang dah beli tapi ada rasa tak best, tak apa. 
Kak Noor ada jaminan wang dikembalikan jika awak tak serasi guna ubat gigi ni. 

Macamana nak order?
Ubat gigi yang berwarna hijau dan sangat menyegarkan mulut kita.


Nak order boleh wassap terus ya --- KLIK SINI terus 
boleh juga nak WASSAP ke nombor 018-3119461.

1 tiub harganya  Rm35.00 - 130g untuk 1 tiub ubat gigi.
Tahan 2bulan kalau sorang pakai.
Sebab guna 1/3 berus gigi saja.
InshaAllah jimat dan sangat berbaloi.
Beli 2 , boleh share dengan 1 family.

Beli 1 Tiub Rm35.00. 
(+ Postage Rm8.00 = Rm43) 
Beli 2 Tiub Rm75.00 termasuk postage.

Tuan / Puan berminat nak order 1@2 tiub?

Nak order boleh wassap terus ya ---boleh  KLIK SINI terus 
atau boleh juga nak WASSAP ke nombor 018-3119461.

Untuk terus beli, boleh buat bayaran boleh ke akaun 
Maybank
564388570509
Xurich Network Resources
Emel : xurich.nr@gmail.com 

Selepas buat bayaran snap bukti resit dan wassap terus ke nombor 018-3119461 atau Klik Sini pun boleh 

                                  TESTIMONI UBAT GIGI ALOE VERA

Gusi berdarah dah tak ada 


Karat gigi hilang


Karat gigi hilang


Gigi semakin putih dan bersih


Gigi semakin putih dan bersih




Gigi semakin putih dan bersih

Gigi perokok yang semakin putih dan bersih

Ulser pun boleh hilang

Gigi semakin bersih dan putih

Ulser lidah cepat pulih


Baiklah setakat ini perkongsian Kak Noor, nanti Kak Noor sambung lagi pasal produk lain pula ya.

Nak order boleh wassap terus ya ---boleh  KLIK SINI terus 
atau boleh juga nak WASSAP ke nombor 018-3119461.

1 tiub harganya  Rm35.00 - 130g untuk 1 tiub ubat gigi.
Tahan 2bulan kalau sorang pakai.
Sebab guna 1/3 berus gigi saja.
InshaAllah jimat dan sangat berbaloi.
Beli 2 , boleh share dengan 1 family.

Beli 1 Tiub Rm35.00. 
(+ Postage Rm8.00 = Rm43) 
Beli 2 Tiub Rm75.00 termasuk postage.
Tuan / Puan berminat nak order 1@2 tiub?

Untuk terus beli, boleh buat bayaran boleh ke akaun 
Maybank
564388570509
Xurich Network Resources
Emel : xurich.nr@gmail.com 

Selepas buat bayaran snap bukti resit dan wassap terus ke nombor 018-3119461 atau Klik Sini pun boleh  Terima kasih sudi baca perkongsian Kak Noor. Didoakan kalian sentiasa sihat dan jika ada sesiapa yang nak jadi agen ubat gigi bersama Kak Noor , boleh terus wassap Kak Noor ya. 

I am Kak Noor , 
I am Forever.
600000374812
No HP 0183119461